Verslag fanion

Assenede – KSVK : 1-4

Na onze twee verlieswedstrijden van de afgelopen weken was de noodzaak om punten mee te nemen afgelopen zondag in Assenede. We zagen een eerste helft waar KSVK licht overwicht had maar dat vertaalde zich nauwelijks in kansen. Na goed 30 min spel kwam Assenede wel met 10 man te staan na een reactie tegenover Tom.

Met 10 tegen 11 was het de thuisploeg die na de rust wel het eerst scoorde na een strafschop. De man meer situatie liet zich wel voelen bij Assenede en Maldegem kreeg meer en meer overwicht. Eerst scoorde Tom de gelijkmaker en kort daarop stonden we reeds op voorsprong na een doelpunt van Tibo. Het was nu over voor de Assenede want de pas ingevallen Mauro maakte de 1-3 en Tom scoorde nogmaals in het slot. Een verdiende zege van een ploeg waarvan ook de invallers zich gretig lieten zien.