KSK Maldegem - KSK Maldegem

Gespeeld op: 11-12-2021

KSK – Poesele : 3-0

Afgelopen zaterdagavond was Poesele onze tegenstander in de Kleine Warmestraat. Door blessures en schorsingen kregen enkele jongeren hun kans van onze trainer.

We zagen een eerste helft die zeker bezienswaardig was. Beide ploegen moesten niet onder doen voor elkaar maar onze SK ploeg kregen toch wel enkele goede kansen die onbenut bleven. Na goed drie minuten in de tweede helft en bij de eerste aanval in deze periode scoorde Tom terug zijn doelpunt. De bezoekers bleven niet bij de pakken zitten en kort daarop verdween een bal van Poesele tegen de deklat. Onze jongens trokken het spelbeeld wel naar hun toe en kregen enkele mooie kansen op de 2-0 maar telkens was het net niet. We moesten als verdediging wel op ons tellen letten want met een 1-0 voorsprong was de marge zeker niet groot. Twintig minuut voor tijd verstuurde Roy een perfecte voorzet vanop rechts en daar was terug Tom om met een  kopstoot de 2-0 op het scorebord te brengen. Vanaf nu zakte de moed wat in de schoenen van onze tegenstrever en waren we nu volledig de baas op het veld. Zes minuten voor tijd zette Tom zich door in de zestien en in de plaats van een medespeler aan te spelen probeerde hij zelf te scoren en dit lukte en zo was zijn hattrick van de avond een feit. Met onze noodploeg pakten we dus een verdiende en mooie zege tegen de vierde geklasseerde. We mogen zeker even vernoemen dat onze jongeren Vianni, Lucas, Gilles, die alle drie starten, en de ingevallen Renzo een prima wedstrijd speelden en zeker een toekomst hebben bij onze nieuwe fusieploeg. We vergeten ook zeker niet onze vaste waarden die deze jongens steunen en hun sturen in de wedstrijd. Met deze zege zijn we herfstkampioen met een voorsprong van twee punten op Destelbergen en onze buren uit Kleit. Komende zaterdagavond terug om 19u beginnen we aan de terugronde met terug een thuiswedstrijd tegen St Denijs Sport. Supporters en sympathisanten kom onze ploeg steunen en de laatste wedstrijd voor de winterstop. FORZA SK MALDEGEM