KSK Maldegem - KSK Maldegem

Gespeeld op: 18-09-2021

Terug veel volk op kermiszaterdag voor deze tweede thuiswedstrijd op rij. Na de prachtige overwinning vorige week hoopte iedereen met een rood-geel hart op een nieuwe zege.

Maar de bezoekers hadden zich goed ingesteld op onze ploeg. Onze rood-gelen hadden het dan ook zeer moeilijk met een goed georganiseerd Evergem. Veel balbezit en veldoverwicht, maar weinig open doelkansen. Daarvoor was de passing in de zone van de waarheid meestal net niet zuiver genoeg. De (kleine) kansjes die er toch kwamen, werden dan ook nog niet verzilverd omdat we vooraan niet scherp genoeg waren. Evergem was duidelijk gekomen om de nul te houden, het speculeerde op de counter. In de 70ste minuut zorgde zo’n counter voor een verrassend tegendoelpunt. Onze KSK-boys gingen nu toch een versnelling hoger spelen en stelden 7 minuten voor het einde oververdiend gelijk na een mooie aanval. Een flankvoorzet werd op een subtiele manier in het doel gedevieerd door Gilles Blomme die zijn sterke match zo met een doelpunt bekroonde. Den SK zette nu alles op alles en begon aan een slotoffensief. De verdediging van Evergem kreunde onder de druk, maar bleef met wat meeval overeind.

Meteen ons eerste puntenverlies dat we echter zeker niet moeten dramatiseren. Volgende zondag maken we de verplaatsing naar Zomergem waar we terug voor de volle buit willen gaan. Ondanks hun laatste plaats zullen we hen echter zeker niet mogen onderschatten, opgelet jongens!

Forza SK!!!

Scroll naar boven