FC Assenede - FC Assenede

Gespeeld op: 05-12-2021

Op een zeer slecht terrein door de vele regen van de laatste dagen moesten we afgelopen zondagmiddag spelen op Assenede.

KSK begon als een sneltrein aan de match en na goed drie minuten spel stond er reeds 0-2 op het scorebord na doelpunten van onze topscorer Tom. Na goed twintig minuten kreeg de thuisploeg een strafschop en werd de stand gemilderd naar 1-2. Na een kwartier in de tweede helft werd het 1-3 na een owngoal. De vreugde was van korte duur want twee minuten later kwam Assenede terug in de wedstrijd met de 2-3. Een kwartier voor tijd stond het plots 3-3 op het scorebord en dat was dan ook de eindstand na een wedstrijd op een moeilijk bespeelbaar veld.

Komende zaterdagavond spelen we reeds om 19u tegen FC Poesele. Iedereen terug op post om onze jongens hopelijk naar een zege te helpen supporteren. FORZA SK