KVV St-Denijs Sp - KVV St-Denijs Sp

Gespeeld op: 05-09-2021

St Denijs Sport – Fanion : 0-3

Na een lange covid pauze mochten we afgelopen zondag terug competitievoetbal beleven met KSK. Voor onze eerste wedstrijd van deze nieuwe competitie 2021-2022 reisden we af richting Gent namelijk Sint Denijs Westrem.

Onder ruime belangstelling van KSK supporters en onder een stralende zon begon de wedstrijd. De eerste helft verliep zowat gelijkmatig op het middenveld maar de thuisploeg kon niet echt dreigen in deze periode. Aan KSK kant kregen we enkele mooie kansen waaronder een prima voorzet van Sander die door Tom net naast het doel werd getrapt en Tom die de achterlijn haalde, een voorzet uit bracht maar er was geen enkele medespeler gevolgd. Toen iedereen reeds genoegen nam met een 0-0 stand aan de rust kregen we nog een hoekschop vanop links. De bal werd niet volledig weg gewerkt door de verdediging van de thuisploeg en Luigi profiteerde aan de tweede paal om de bal tegen de netten te trappen.

Na de vijftien minuten pauze begon KSK furies aan de tweede helft. In de eerste vijf minuten scoorden we namelijk tweemaal. Na een aanval van St Denijs counterden we snel en Gilles werkte beheerst af en enkele momenten later legde Luigi schuin vanop rechts aan op doel en de bal verdween met een mooie boog tegen de netten. KSK zat nu in een zetel en de thuisploeg probeerde wel maar tot echte kansen kwamen ze niet. Voor de rest van de tweede speelhelft controleerde KSK het spel met nog enkele kleine kansen er boven op en toen de thuisploeg toch even dreigde was onze doelman Wout een meester in zijn zestien. We mogen dus spreken van een verdiende driepunter na een collectief knappe prestatie.

Komende zaterdagavond om 19u30 spelen we onze eerste thuiswedstrijd namelijk tegen Lembeke. Supporters wees massaal op post voor deze derby tussen twee ploegen die de ambitie hebben om de top te spelen dit seizoen.  FORZA KSK